Mat.se

Mat.se har funnits på marknaden sedan 2011 och är bland dem största leverantörerna idag på att leverera mat till dörren, med över 10 000 varor!

Med ett brett sortiment är det svårt att sakna något när man letar runt bland deras varor.

Här är det lätt för veganen, vegetarianen, den alternativa, den som älskar nybakat och den som eftersöker ekologiska varor att hitta rätt då dessa har egna flikar, detta gör upplevelsen även för den med krav på sina varor till en kul och mer effektiv inhandling av mat.

Mat.se sorterar alla möjliga kategorier och har special inriktade kategorier utifrån högtider och nyheter på sidan. Du hittar alla kategorier som en fysisk matbutik har bland annat; köp hem blombuketter, städ artiklar, delikatesser, fisk och skaldjur, ett basutbud för dina husdjur, saknas något i ditt hemmaapotek kan du passa på att köpa och få snabb leverans hem och självklart matvaror från världens håll.

Behöver du inspiration och titta bland recept hittar du dem under genvägar och sedan matkassar. Där kan du bläddra fritt bland över 4 tusen recept , filtrera hur många personer receptet ska beräknas till och enkelt söka runt på spännande kategorier och teman. Använd också sökfältet för att söka efter specifika huvudingredienser.

Leverans

Här hittar man allt man kan behöva till bra priser och hög kvalitet.

Du bestämmer själv när du vill ha varorna levererade och du behöver inte oroa dig för att maten kommer tappa kvaliteten på vägen. Mat.se levererar matkassarna i en sluten kylkedja från leverantör till chauffören plockar ut varorna utan för ditt hem. Maten sorteras och packas även med varor som håller samma temperatur, allt för att hålla hållbarheten.

Ange ditt postnummer i registreringen för att se om matkassarna levereras till dig, skulle det tyvärr inte vara så, rekommenderar vi att du ändå registrerar dig med din Mail för mat.se kommer då så fort ditt postnummer blir aktivt skicka iväg ett Mail och meddela dig om detta.

Bor du i Stockholm eller Göteborg kan du få dina varor levererade redan samma dag om du beställer innan klockan 12.59. Du kan även få din matkasse levererad nästkommande morgon, kolla dock alltid upp ditt postnummer då dessa tjänster då snabba leveranser endast gäller på vissa postnummer. För leverans samma dag är det ett beställningsvärde på minst 500 kr.

För övrigt har mat.se väldigt generösa leverans tider och levererar alla dagar i veckan. Titta närmare vilka dagar och tider dem levererar på ditt postnummer. Men bäst är att du kan få hem dina varor med väldigt kortvarsel, samma dag eller förmiddagen därpå tycker vi!