- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Kryddor
- Vaniljsocker
- Vanillinsocker
Vanillinsocker
Vanillinsocker för smaksättning av desserter, bakning, konditorivaror m.m.
Storlek
1500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Socker, arom (vanillin). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLKPROTEIN, ÄGG, SOJA, GLUTEN OCH NÖTTER.
Allergeninformation för Vanillinsocker
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, nötter, vete och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1680 kJ |
Energi | 395 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 99 g |
- Varav sockerarter | 99 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 0 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 18°C till 24°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
18°C till 24°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
Vanliga frågor om Vanillinsocker
Näringsvärde
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vanillinsocker?
Per 100g portion innehåller Vanillinsocker 99g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Allergener
Innehåller Vanillinsocker några allergener?
Vanillinsocker är fri från deklarerade allergener.
Vilka allergener kan finnas i spår i Vanillinsocker?
På grund av tillverkningsprocessen kan Vanillinsocker innehålla spår av följande allergener: mjölk, nötter, vete och ägg.
Vem kan jag kontakta angående Vanillinsocker?
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.