Tortilla Gluten Free

SANTA MARIA

Storlek

224gram

Tortilla Gluten Free

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, tapiokastärkelse, majsstärkelse, fullkornsrismjöl, risstärkelse, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, potatisflingor, salt, potatisfibrer, förtjockningsmedel (xantangummi), psyllium, jäst, bakpulver (E450, E500), glukossirap, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra).

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1220 kJ
Energi289 kcal
Fett5.5 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat56 g
- Varav sockerarter0 g
Protein1.9 g
Salt1.8 g
Fiber4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

15°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Santa Maria AB

Org.nr: 556047-5658

Kontakt

Box 63

431 21 Mölndal

Tel: 031-67 42 00

productdata@santamaria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Tortilla Gluten Free

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Tortilla Gluten Free?

I en portion på 100g finns det 1.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tortilla Gluten Free?

Per 100g portion innehåller Tortilla Gluten Free 56g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.