Storlek
224gram
Vatten, tapiokastärkelse, majsstärkelse, fullkornsrismjöl, risstärkelse, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, potatisflingor, salt, potatisfibrer, förtjockningsmedel (xantangummi), psyllium, jäst, bakpulver (E450, E500), glukossirap, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1220 kJ |
Energi | 289 kcal |
Fett | 5.5 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 1.9 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 1.9g protein.
Per 100g portion innehåller Tortilla Gluten Free 56g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.