- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Matbröd
- Matbröd, styck
- Tortilla Gluten Free
Tortilla Gluten Free
SANTA MARIA
Storlek
224gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, tapiokastärkelse, majsstärkelse, fullkornsrismjöl, risstärkelse, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, potatisflingor, salt, potatisfibrer, förtjockningsmedel (xantangummi), psyllium, jäst, bakpulver (E450, E500), glukossirap, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra).
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1220 kJ |
Energi | 289 kcal |
Fett | 5.5 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 56 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 1.9 g |
Salt | 1.8 g |
Fiber | 4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Finland
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
Vanliga frågor om Tortilla Gluten Free
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Tortilla Gluten Free?
I en portion på 100g finns det 1.9g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tortilla Gluten Free?
Per 100g portion innehåller Tortilla Gluten Free 56g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.