Storlek
224gram

Vatten, tapiokastärkelse, majsstärkelse, fullkornsrismjöl, risstärkelse, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, potatisflingor, salt, potatisfibrer, förtjockningsmedel (xantangummi), psyllium, jäst, bakpulver (E450, E500), glukossirap, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1220 kJ |
| Energi | 289 kcal |
| Fett | 5.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.9 g |
| Kolhydrat | 56 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 1.9 g |
| Salt | 1.8 g |
| Fiber | 4 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 1.9g protein.
Per 100g portion innehåller Tortilla Gluten Free 56g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.