Pinsa är ett bröd med fyllig och mustig karaktär. Traditionellt bakas pinsa ut till ett platt ovalt bröd och kan närmast beskrivas som en blandning av focaccia och pizza. Brödet kan gräddas med olivolja och krämig mozzarella. När det är klart toppas det med goda tillbehör som tex pesto, burrata och färska örter. Ringla en smakrik olivolja över din pinsa strax innan servering.
Storlek
230gram
Ingredienser: VETEmjöl 47%, vatten, durumVETEmjöl, surdeg 4,2% (vatten, VETEmjöl), extra jungfruolivolja 3,5%, salt, jäst, KORNmalt. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
Pinsa innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pinsa innehålla spår av följande allergener: sojabönor och senap.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.