Zeta Piadina är ett italienskt tunt bröd som bakas enligt gamla traditioner med extra jungfruolivolja. Värm, fyll med valfri fyllning, vik och njut!
Storlek
360gram
Ingredienser: VETEmjöl*, vatten, extra jungfruolivolja (6%), salt, bakpulver: dinatriumdifosfat- natriumvätekarbonat, VETEstärkelse. Kan innehålla spår av SOJA. *Ursprung VETEmjöl: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1244 kJ |
Energi | 295 kcal |
Fett | 6.1 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 51.3 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Piadina Romagnola IGP alla Riminese 51.3g kolhydrater tillsammans med 6.1g fett.
Piadina Romagnola IGP alla Riminese innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Piadina Romagnola IGP alla Riminese innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.