Storlek
72gram
VETEMJÖL, vatten, rapsolja, invertsocker, potatisflingor, jäst, VETEGLUTEN, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471), SESAMFRÖ, vegetabiliskt protein (ärta), maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300), glukossirap, rismjöl.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sesamfrön. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1231 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 7.4 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 0.68 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller MAX Hamb.bröd 46g kolhydrater tillsammans med 7.4g fett.
MAX Hamb.bröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sesamfrön.
MAX Hamb.bröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.