Fazer Havrerundel - en saftig, mjuk och smakrik brödkaka. Ett bröd med balanserad sälta och en luftig karaktär. Detta goda bröd är bakat med havregryn och skållat havremjöl och är en källa till fibrer och protein. Fazer Havrerundel är också god att rosta.
Storlek
450gram
Ingredienser: VETEmjöl*, vatten, HAVREgryn*, sirap* **, VETEgluten, jäst*, socker*, skållat HAVREmjöl* 1 %, karamelliserad malt av VETE, ättika, fermenterat VETEmjöl, salt, VETEmjöl, vegetabiliskt emulgeringsmedel (natriumstearoyllaktylat), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), rapsolja, bakpulver (hjorthornssalt), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige. **Ursprung EU/icke EU. Brödet består av 85 % svenska ingredienser. 30 % av brödets spannmål är havre. Brödet innehåller 17 % havre.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 6.4 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 7 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 7 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Havrerundel 43g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.
Havrerundel innehåller följande allergener: havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete.
Havrerundel tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.