Ett rustikt och saftigt hantverksbröd fyllt med smak! Surdegsgoda bakas på skånsk råg, surdeg, solrosfrön, ölmalt och kallpressad rapsolja. Passar utmärkt till frukost och lunch, såväl som lagrade ostar eller buffémat.
Storlek
650gram
Vatten, VETEmjöl1, sirap1, fullkornsRÅGmjöl1, 2, surdeg på fullkornsRÅG1, 2 och VETE1 (11%), klippt fullkornsRÅG1, 2, solrosfrö (6%), ölmalt av mältat KORN (3%), RÅGflingor1, 2, fullkornsdurumVETEmjöl1, 2, kallpressad rapsolja1, VETEgluten1, humle (0,1%), lakrits, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Råginnehåll: 30%. 1 Svenskodlad råvara. 2 Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 31% vilket motsvarar 43% av torrvikten. SVENSKT MJÖL 100% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1323 kJ |
Energi | 314 kcal |
Fett | 7.8 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 9.8 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 6 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsgoda 48g kolhydrater tillsammans med 7.8g fett.
Surdegsgoda innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsgoda tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.