Ekologiskt saftigt fullkornsbröd med solroskärnor som ger en nötig, god smak. Bakat med surdeg enligt tyskt familjerecept.
Storlek
500gram
Ingredienser: FULLKORNSRÅGMJÖL* (36%), vatten, surdeg av FULLKORNSRÅGMJÖL* (17%), solrosfrön* (8%), salt, KORNFLINGOR*, jäst*. *= Ekologisk. Kan innehålla spår av soja, valnöt och sesam. Andelen fullkorn är 61% vilket motsvarar 95% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 224 kcal |
Energi | 941 kJ |
Kolhydrat | 34 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Fiber | 8.2 g |
Fett | 5.2 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 183 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 183 dagar
Tillverkningsland
Tyskland
Företag
Midsona Sverige AB
Org.nr: 556420-6646
I en portion på 100g finns det 6.2g protein.
Per 100g portion innehåller Solrosbröd 34g kolhydrater tillsammans med 5.2g fett.
Solrosbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Solrosbröd innehålla spår av följande allergener: nötter, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Midsona Sverige AB på följande sätt: Telefon: 040-660 20 40. E-post: info@midsona.se. Adress: Box 50577, 202 15 Malmö.