Rostbröd med mycket smak och goda kärnor. Den fylliga smaken kommer från den härliga blandningen mild vete som samsas med mustig råg. Klippt råg och solrosfrön ger Rasker det lilla extra. Rosta en skiva Rasker, eller två och njut!
Storlek
1100gram
VETEmjöl, vatten, fullkornsVETEmjöl*, klippt fullkornsRÅG*, siktat RÅGmjöl, surdeg på fullkornsRÅG* och VETE, VETEgluten, solrosfrö (2%), rapsolja, malt och vört av KORN, socker, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 54% vete och 13% råg. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 37% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1101 kJ |
Energi | 263 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.95 g |
Fiber | 5 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Rasker 44g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Rasker innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Rasker tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.