Ett äkta danskt rågbröd som smakar bäst ”hver gang”! Fylligt, mjukt och saftigt med en tydlig syrlighet och nötig rondör. En självklarhet till smørrebrød, men även ett gott och nyttigt alternativ på frukostbordet.
Storlek
400gram
Surdeg på fullkornsRÅG* (29%) och VETE, siktat RÅGmjöl (26%), vatten, RÅGkärnor* (7%), linfrö (6%), solrosfrö (6%), RÅGmjöl* (5%), sirap, malt av KORN, jäst, joderat salt. Kan innehålla spår av SESAMFRÖ. *Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 25% vilket motsvarar 35% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1017 kJ |
Energi | 243 kcal |
Fett | 5.9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 36 g |
- Varav sockerarter | 3.2 g |
Protein | 7 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 7.9 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Rågbröd 36g kolhydrater tillsammans med 5.9g fett.
Rågbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rågbröd innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.