- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Matbröd
- Matbröd, skivad
- LantGoda Surdegsbröd
LantGoda Surdegsbröd
Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete.Bakat med dinkel och havre som tillsammans med gula linfrön och vetegroddar ger brödet karaktär. Den goda smaken som rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.
Storlek
650gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, VETEmjöl, fullkornsVETEmjöl*, surdeg på VETE (10%), durumVETEmjöl, krossade fullkornskärnor av dinkelVETE* och VETE*, HAVREgryn*, skållat fullkornsHAVREmjöl*, VETEgluten, fullkornsRÅGmjöl*, fullkornsdurumVETEmjöl*, HAVREfiber, kallpressad rapsolja (1%), VETEgroddar, gula linfrö, socker (endast som jästnäring), dextros, jäst, malt av KORN och VETE, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 5% durum. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 37% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Allergeninformation för LantGoda Surdegsbröd
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 251 kcal |
Energi | 1061 kJ |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Fiber | 5 g |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
Vanliga frågor om LantGoda Surdegsbröd
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i LantGoda Surdegsbröd?
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i LantGoda Surdegsbröd?
Per 100g portion innehåller LantGoda Surdegsbröd 43g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
Allergener
Innehåller LantGoda Surdegsbröd några allergener?
LantGoda Surdegsbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i LantGoda Surdegsbröd?
LantGoda Surdegsbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående LantGoda Surdegsbröd?
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.