Härligt osötat surdegsbröd med en fyllig, rustik ton av fullkornsvete.Bakat med dinkel och havre som tillsammans med gula linfrön och vetegroddar ger brödet karaktär. Den goda smaken som rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.
Storlek
650gram
Vatten, VETEmjöl, fullkornsVETEmjöl*, surdeg på VETE (10%), durumVETEmjöl, krossade fullkornskärnor av dinkelVETE* och VETE*, HAVREgryn*, skållat fullkornsHAVREmjöl*, VETEgluten, fullkornsRÅGmjöl*, fullkornsdurumVETEmjöl*, HAVREfiber, kallpressad rapsolja (1%), VETEgroddar, gula linfrö, socker (endast som jästnäring), dextros, jäst, malt av KORN och VETE, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 5% durum. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 37% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 251 kcal |
Energi | 1061 kJ |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Fiber | 5 g |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller LantGoda Surdegsbröd 43g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.
LantGoda Surdegsbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
LantGoda Surdegsbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.