Osötat lantbröd som för tankarna till medelhavet. Naturligt god mild smak från den italienska surdegen Sapore Madre, olivoljan och havssaltet ger en angenäm ton. Brödet är ljuvligt mjukt och saftigt. Njut till frukost eller när som helst när du blir sugen på en skiva gott bröd!
Storlek
650gram
VETEmjöl, vatten, durumVETEmjöl (9%), VETEgluten, surdeg på VETE, siktat RÅGmjöl, olivolja (1%), havssalt (1,2%), kallpressad rapsolja, malt av KORN, jäst, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 266 kcal |
Energi | 1125 kJ |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 2.7 g |
Fiber | 4.2 g |
Fett | 2.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Italienskt Lantbröd 48g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.
Italienskt Lantbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Italienskt Lantbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.