Härligt frasigt och gott med ett trevligt krisp med från vallmofröna på toppen. Fröna bidrar med en nötig smak. Sötma och sälta är i perfekt balans. Njut med en klick smör som sakta smälter och bidrar till upplevelsen!
Storlek
550gram
Vatten, VETEmjöl1, fullkornsdurumVETEmjöl1,2 (22%), VETEgluten1, sirap, surdeg på VETE, rapsolja1, vallmofrö (1,3%), malt av KORN, jäst, salt. 1 Svenskodlad råvara. 2 Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 22% vilket motsvarar 34% av torrvikten. SVENSKT MJÖL 100% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1104 kJ |
Energi | 261 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 3.9 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller FullkornsRost 43g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
FullkornsRost innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
FullkornsRost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.