Pågens GrötBräck är ett gott och saftigt brytbröd bakat i stenugn. Med mättande havregrynsgröt och goda fröer blir Pågens GrötBräck ett självklart val på frukostbordet!
Storlek
320gram
VETEmjöl, vatten, fullkornsVETEmjöl*, HAVREgryn*, solrosfrö (5%), sirap, linfrö (3%), KORNgryn* (2%), durumVETEmjöl, VETEgluten, surdeg på VETE, fullkornsRÅGmjöl*, rapsolja, jäst, rörsocker, joderat salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (raps)), stabiliseringsmedel (xantangummi). Brödet är bakat med 30% gröt varav 20% består av havre. *Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 26% vilket motsvarar 34% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1185 kJ |
Energi | 283 kcal |
Fett | 6.3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 4.7 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.96 g |
Fiber | 5 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller GrötBräck 43g kolhydrater tillsammans med 6.3g fett.
GrötBräck innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
GrötBräck tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.