Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Matbröd
  4. Matbröd, hel
  5. Bagel - Multigrain
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Matbröd/
  4. Matbröd, hel/
  5. Bagel - Multigrain

Bagel - Multigrain

Biscuito Bakverk Aktiebolag

Storlek

340gram

Bagel - Multigrain

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: VETE (GLUTEN), FULLKORNSMJÖL (GLUTEN), vatten, gula och bruna linfrön 4%, solrosfrön 4%, vallmofrön 3%, socker, rapsolja, jäst, salt, GLUTEN, MALTMJÖL (GLUTEN), HAVREFLINGOR 1% (GLUTEN), SOJAmjöl, emulgeringsmedel (E471, SOJAlecitin), mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer, smaksättning, konserveringsmedel (E200).

Allergeninformation för Bagel - Multigrain

Lupin(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)

Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, sesamfrön, mjölk, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1313 kJ
Energi311 kcal
Fett4.3 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat55 g
- Varav sockerarter5 g
Protein11 g
Salt1.2 g
Fiber4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 8°C till 18°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

8°C till 18°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Belgien

Företag

Biscuito Bakverk Aktiebolag

Org.nr: 559424-3312

Kontakt

Sveavägen 124

113 45 Stockholm

Tel: 08-509 204 80

info@biscuito.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Bagel - Multigrain

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Bagel - Multigrain?

I en portion på 100g finns det 11g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Bagel - Multigrain?

Per 100g portion innehåller Bagel - Multigrain 55g kolhydrater tillsammans med 4.3g fett.

Allergener

Innehåller Bagel - Multigrain några allergener?

Bagel - Multigrain är fri från deklarerade allergener.

Vilka allergener kan finnas i spår i Bagel - Multigrain?

På grund av tillverkningsprocessen kan Bagel - Multigrain innehålla spår av följande allergener: lupin, sesamfrön, mjölk, nötter och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Bagel - Multigrain?

Du kan kontakta Biscuito Bakverk Aktiebolag på följande sätt: Telefon: 08-509 204 80. E-post: info@biscuito.se. Adress: Sveavägen 124, 113 45 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter