Storlek
340gram
Ingredienser: VETE (GLUTEN), FULLKORNSMJÖL (GLUTEN), vatten, gula och bruna linfrön 4%, solrosfrön 4%, vallmofrön 3%, socker, rapsolja, jäst, salt, GLUTEN, MALTMJÖL (GLUTEN), HAVREFLINGOR 1% (GLUTEN), SOJAmjöl, emulgeringsmedel (E471, SOJAlecitin), mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer, smaksättning, konserveringsmedel (E200).
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där lupin, sesamfrön, mjölk, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1313 kJ |
Energi | 311 kcal |
Fett | 4.3 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i 8°C till 18°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 18°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Biscuito Bakverk Aktiebolag
Org.nr: 559424-3312
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Bagel - Multigrain 55g kolhydrater tillsammans med 4.3g fett.
Bagel - Multigrain är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Bagel - Multigrain innehålla spår av följande allergener: lupin, sesamfrön, mjölk, nötter och ägg.
Du kan kontakta Biscuito Bakverk Aktiebolag på följande sätt: Telefon: 08-509 204 80. E-post: info@biscuito.se. Adress: Sveavägen 124, 113 45 Stockholm.