- Livsmedel
- Djupfryst
- Frukt/Bär
- Frukt
- Rabarber
Rabarber
OERLEMANS
Bitar. Färg: röd/grön. Längd: 10-15 mm.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Rabarber.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 82 kJ |
Energi | 19 kcal |
Fett | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 1.4 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 0.6 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
GG Handel AB
Org.nr: 556985-0901
Vanliga frågor om Rabarber
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rabarber?
I en portion på 100g finns det 0.6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rabarber?
Per 100g portion innehåller Rabarber 1.4g kolhydrater tillsammans med 0.1g fett.