Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fisk- och skaldjursprodukter
  4. Skaldjur, kokta
  5. Räkor med skal MSC
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fisk- och skaldjursprodukter/
  4. Skaldjur, kokta/
  5. Räkor med skal MSC

Räkor med skal MSC

FELDTS
Räkor med skal MSC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kokta RÄKOR (Pandalus borealis) 100%

Allergeninformation för Räkor med skal MSC

Kräftdjur(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller kräftdjur. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi323 kJ
Energi77 kcal
Fett0.64 g
- Varav mättat fett0.1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein17.6 g
Salt1.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 540 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

Feldt´s Fisk & Skaldjur AB

Org.nr: 556435-9981

Kontakt

Roparebacken

456 31 Kungshamn

Tel: 0523-707 00

info@feldts.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Räkor med skal MSC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Räkor med skal MSC?

I en portion på 100g finns det 17.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Räkor med skal MSC?

Per 100g portion innehåller Räkor med skal MSC 0g kolhydrater tillsammans med 0.64g fett.

Allergener

Innehåller Räkor med skal MSC några allergener?

Räkor med skal MSC innehåller allergenet kräftdjur.

Vilka allergener kan finnas i spår i Räkor med skal MSC?

Räkor med skal MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Räkor med skal MSC?

Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.

←Tillbaka till Produkter