- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjursprodukter
- Skaldjur, kokta
- Krabbkött
Krabbkött
Krabbkött av Snowcrab, enkel att använda i sallader och dyl.
Storlek
380gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Krabbkött av Snowcrab (Chionoecetes japonicus )
Allergeninformation för Krabbkött
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller kräftdjur. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 230 kJ |
| Energi | 54 kcal |
| Fett | 0.2 g |
| - Varav mättat fett | 0.04 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 13.1 g |
| Salt | 1.1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sydkorea
Företag
Jo Food AB
Org.nr: 556235-3374
Vanliga frågor om Krabbkött
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Krabbkött?
I en portion på 100g finns det 13.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Krabbkött?
Per 100g portion innehåller Krabbkött 0g kolhydrater tillsammans med 0.2g fett.
Allergener
Innehåller Krabbkött några allergener?
Krabbkött innehåller allergenet kräftdjur.
Vilka allergener kan finnas i spår i Krabbkött?
Krabbkött tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Krabbkött?
Du kan kontakta Jo Food AB på följande sätt: Telefon: 031-704 84 90. E-post: info@jofood.se. Adress: Fiskhamnspiren 1, 414 58 Göteborg.