En fast balsamvinäger som går att riva. Den är tillverkad av äkta "Aceto Balsamico di Modena IGP" som består av en blandning av söt reducerad druvmust och vanlig vinäger. Den fasta konsistensen beror på att man tillsatt 5 procent agar-agar, en konsistensgivare som är vegansk. Smaken är djup och fyllig med tydliga druvtoner, den har en lång sötsyrlig eftersmak. Riv på den grova sidan av rivjärnet men går även att skära i tärningar. Använd på sallader, pastarätter, grytor och risotto.
Storlek
300gram
Ingredienser: "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." 60% (kokt druvmust*, vinäger av vin*), kokt druvmust*, vinäger av vin*, förtjockningsmedel E406. *Innehåller SULFITER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Förvaras i 4°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
Rivbar Balsamvinäger innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Rivbar Balsamvinäger tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.