- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Vinäger/Ättika/Matlagningsvin
- Vinäger
- Crema di Balsamico
Crema di Balsamico
Storlek
635gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Koncentrerad druvmust (50%), balsamvinäger (35%), socker, modifierad stärkelse. Innehåller sulfit.
Allergeninformation för Crema di Balsamico
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 850 kJ |
Energi | 203 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 40 g |
Protein | 1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1825 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1825 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Matkompaniet AB
Org.nr: 556412-6307
Vanliga frågor om Crema di Balsamico
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Crema di Balsamico?
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Crema di Balsamico?
Per 100g portion innehåller Crema di Balsamico 50g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Allergener
Innehåller Crema di Balsamico några allergener?
Crema di Balsamico innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Vilka allergener kan finnas i spår i Crema di Balsamico?
Crema di Balsamico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Crema di Balsamico?
Du kan kontakta Matkompaniet AB på följande sätt: Telefon: 033-22 52 00. E-post: info@matkompaniet.se. Adress: Företagsgatan 55, 504 64 Borås.