Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Vinäger/Ättika/Matlagningsvin
  4. Vinäger
  5. Crema di Balsamico
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Vinäger/Ättika/Matlagningsvin/
  4. Vinäger/
  5. Crema di Balsamico

Crema di Balsamico

Zeta

Det här är en krämig, fyllig balsamvinäger som först reducerats och sedan lagrats på ekfat för att få fram en härlig len smak. Passar utmärkt till både kalla och varma rätter.

Storlek

180milliliter

Crema di Balsamico

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." 92% (vinäger av vin (innehåller SULFITER)), kokt druvmust, färgämne E150d (innehåller SULFITER)), kokt druvmust, glukossirap, modifierad majsstärkelse, maltodextrin, dextros, förtjockningsmedel E415.

Allergeninformation för Crema di Balsamico

Svaveldioxid eller sulfit(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi907 kJ
Energi213 kcal
Fett0 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat51 g
- Varav sockerarter42 g
Protein0.5 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 1095 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Italien

Företag

Di Luca & Di Luca AB

Org.nr: 556459-2078

Kontakt

Alsnögatan 11 7tr

116 44 Stockholm

Tel: 08-556 942 00

info@zeta.nu

Besök webbplats

Vanliga frågor om Crema di Balsamico

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Crema di Balsamico?

I en portion på 100g finns det 0.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Crema di Balsamico?

Per 100g portion innehåller Crema di Balsamico 51g kolhydrater tillsammans med 0g fett.

Allergener

Innehåller Crema di Balsamico några allergener?

Crema di Balsamico innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.

Vilka allergener kan finnas i spår i Crema di Balsamico?

Crema di Balsamico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Crema di Balsamico?

Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter