Det här är en krämig, fyllig balsamvinäger som först reducerats och sedan lagrats på ekfat för att få fram en härlig len smak. Passar utmärkt till både kalla och varma rätter.
Storlek
180milliliter
Ingredienser: "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." 92% (vinäger av vin (innehåller SULFITER)), kokt druvmust, färgämne E150d (innehåller SULFITER)), kokt druvmust, glukossirap, modifierad majsstärkelse, maltodextrin, dextros, förtjockningsmedel E415.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 907 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 42 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Crema di Balsamico 51g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Crema di Balsamico innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Crema di Balsamico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.