Det här är en krämig, fyllig balsamvinäger som först reducerats och sedan lagrats på ekfat för att få fram en härlig len smak. Passar utmärkt till både kalla och varma rätter.
Storlek
540gram
Ingredienser: "Aceto Balsamico di Modena I.G.P." 92% (vinäger av vin [innehåller SULFITER], kokt druvmust, färgämne E150d [innehåller SULFITER]), kokt druvmust, glukossirap, modifierad majsstärkelse, maltodextrin, dextros, förtjockningsmedel E415.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 907 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 42 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Crema Balsamico 51g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Crema Balsamico innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Crema Balsamico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.