Vit balsamvinäger har samma tydliga sötma och milda syrlighet som Zetas svarta balsamvinäger.
Storlek
500milliliter

Vitvinsvinäger, koncentrerad druvmust 40%, antioxidationsmedel E220 (SVAVELDIOXID). Syrahalt 5,4%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 412 kJ | 
| Energi | 97 kcal | 
| Fett | 0 g | 
| - Varav mättat fett | 0 g | 
| Kolhydrat | 20 g | 
| - Varav sockerarter | 20 g | 
| Protein | 0 g | 
| Salt | 0 g | 
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
Per 100g portion innehåller Balsamvinäger vit 20g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Balsamvinäger vit innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Balsamvinäger vit tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.