Druvan® Äppelcidervinäger går lika bra att dricka som den är god i din matlagning. Bjud in en mustigt gyllengul favorit i skafferiet! Forskare har konstaterat att 2–3 matskedar äppelcidervinäger i ett glas kallt vatten ger en lägre blodsockernivå i samband med en kolhydratrik måltid. Druvan® Äppelcidervinäger tillför god syra i din matlagning. Prova att droppa några droppar i pannan när du brässerar kött eller kokar fisk! En frisk och syrlig smaksensation. Syrahalt 5%
Storlek
2500milliliter

Äppelcidervinäger, antioxidationsmedel (KALIUMDISULFIT). Syrahalt 5 %.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 66 kJ | 
| Energi | 15 kcal | 
| Fett | 0.5 g | 
| - Varav mättat fett | 0 g | 
| Kolhydrat | 5 g | 
| - Varav sockerarter | 0 g | 
| Protein | 0.5 g | 
| Salt | 0 g | 
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
O. Kavli AB
Org.nr: 556039-4081
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Per 100g portion innehåller Äppelcidervinäger 5g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.
Äppelcidervinäger innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Äppelcidervinäger tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.