- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Sylt/Marmelader/Geléer
- Sylt/Äppelmos
- Hallonsylt
Hallonsylt
KALAS
KALAS Hallonsylt är en traditionell och god sylt som passar bra till många olika desserter och bakverk.
Storlek
750gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Socker, hallon*, vatten, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). *Ursprung EU/icke-EU. Fruktmängd: 35 g hallon per 100 g Total mängd socker: 42 g per 100 g
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 700 kJ |
| Energi | 170 kcal |
| Fett | 0.5 g |
| - Varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrat | 43 g |
| - Varav sockerarter | 42 g |
| Protein | 0.5 g |
| Salt | 0.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
B&P Handelskompagni AB
Org.nr: 559003-1224
Vanliga frågor om Hallonsylt
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Hallonsylt?
I en portion på 100g finns det 0.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Hallonsylt?
Per 100g portion innehåller Hallonsylt 43g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.