Storlek
120gram

Jordgubbar, socker, citron, geleringsmedel pektin; kardemumma. Till 100 g sylt har använts 53 g hallon och 47 g socker.
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 823 kJ | 
| Energi | 197 kcal | 
| Fett | 0.5 g | 
| - Varav mättat fett | 0 g | 
| - Varav fleromättat fett | 0 g | 
| Kolhydrat | 90.8 g | 
| - Varav sockerarter | 90.8 g | 
| Protein | 0 g | 
| Salt | 0.01 g | 
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Axelssons i Aby
Org.nr: 556875-2199
Kontakt
Kronogården
57082 Målilla
Per 100g portion innehåller Jordgubbsmarmelad 90.8g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.