Storlek
120gram
Jordgubbar, socker, citron, geleringsmedel pektin; kardemumma. Till 100 g sylt har använts 53 g hallon och 47 g socker.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 823 kJ |
Energi | 197 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 90.8 g |
- Varav sockerarter | 90.8 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0.01 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Axelssons i Aby
Org.nr: 556875-2199
Kontakt
Kronogården
57082 Målilla
Per 100g portion innehåller Jordgubbsmarmelad 90.8g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.