Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding – nu kan du snabbt och lätt göra det hela själv. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl) och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelatin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter – enkel och bekväm att använda!
Storlek
370gram
Ingredienser: Socker, geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1687 kJ |
Energi | 397 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 99 g |
- Varav sockerarter | 99 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0.02 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Nordic Sugar AB
Org.nr: 556456-1602
Per 100g portion innehåller Gelésocker Multi 99g kolhydrater tillsammans med 0g fett.