Används främst i bageriprodukter t ex matbröd,kaffebröd, småkakor och pepparkakor. Sirap har positiv inverkan på jäsningen. Ju mörkare sirap, desto rikare är den på smak och naturliga färgämnen. Används också i konfektyr såsom lakrits, fudge, toffee och karameller, i glass och mejeriprodukter och i kolonialprodukter som desserter, marinader, såser och dressingar.
Storlek
12500gram
Sirap, salt
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1241 kJ |
Energi | 292 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 72 g |
- Varav sockerarter | 66 g |
Protein | 1 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Sugar AB
Org.nr: 556456-1602
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Svart Sirap 72g kolhydrater tillsammans med 0g fett.