- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Socker/Sötningsmedel
- Sirap
- Malt sirap
Malt sirap
Smaksatt Sirap används i många olika livsmedel, t ex: Desserter, glass, såser, dressingar, marinader, bakverk, öl. Användning av smaksatt Sirap ger slutprodukten en annorlunda och spännande förmåga, vilket bidrar till att behålla fuktigheten i bakverk.
Storlek
12500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Sirap, MALTextrakt från korn (INNEHÅLLER GLUTEN), salt
Allergeninformation för Malt sirap
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1309 kJ |
Energi | 308 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 76 g |
- Varav sockerarter | 69 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0.68 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 10°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nordic Sugar AB
Org.nr: 556456-1602
Vanliga frågor om Malt sirap
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Malt sirap?
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Malt sirap?
Per 100g portion innehåller Malt sirap 76g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Allergener
Innehåller Malt sirap några allergener?
Malt sirap innehåller följande allergener: korn och spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Malt sirap?
Malt sirap tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Malt sirap?
Du kan kontakta Nordic Sugar AB på följande sätt: Telefon: 040-53 70 00. E-post: sugarinfo@nordicsugar.com.