Blanda Sucreline med socker för att ge dina produkter en förbättrad hållbarhet, smak, färg och struktur. Sucreline kan också användas för att minska mängden socker i ett recept eller för tillverkning av olika konfektyrprodukter, kakor, bakverk, godis, krämer, glass och sorbet osv. Sucreline är en kristalliserad invertsockersirap som framställs genom hydrolys av sackaros. Den innehåller lika stora delar fruktos som glukos.
Storlek
7000gram
Invertsocker (hydrolyserad sackaros), vatten.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1700 kJ |
Energi | 400 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 100 g |
- Varav sockerarter | 100 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i 12°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
12°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
Per 100g portion innehåller Invertsocker Sucreline 100g kolhydrater tillsammans med 0g fett.