Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Socker/Sötningsmedel
  4. Övrigt socker
  5. Invertsocker Sucreline
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Socker/Sötningsmedel/
  4. Övrigt socker/
  5. Invertsocker Sucreline

Invertsocker Sucreline

Béghin Say

Blanda Sucreline med socker för att ge dina produkter en förbättrad hållbarhet, smak, färg och struktur. Sucreline kan också användas för att minska mängden socker i ett recept eller för tillverkning av olika konfektyrprodukter, kakor, bakverk, godis, krämer, glass och sorbet osv. Sucreline är en kristalliserad invertsockersirap som framställs genom hydrolys av sackaros. Den innehåller lika stora delar fruktos som glukos.

Storlek

7000gram

Invertsocker Sucreline

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Invertsocker (hydrolyserad sackaros), vatten.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1700 kJ
Energi400 kcal
Fett0 g
- Varav mättat fett0 g
- Varav fleromättat fett0 g
- Varav enkelomättat fett0 g
Kolhydrat100 g
- Varav sockerarter100 g
Protein0 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 12°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

12°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Femtorp AB

Org.nr: 556604-9622

Kontakt

Travbanegatan 3

213 77 Malmö

Tel: 040-94 90 00

info@femtorp.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Invertsocker Sucreline

Näringsvärde

0

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Invertsocker Sucreline?

Per 100g portion innehåller Invertsocker Sucreline 100g kolhydrater tillsammans med 0g fett.

←Tillbaka till Produkter