Strö ett tunt lager med karamellsocker över ex. en Crème Bûlée. Bränn av sockret med flamberingsgel eller ställ in högst upp i ugnen under grillvärme 250 grader, tills sockret fått önskad färg. Ca 9 g flamberingssocker krävs till en form av 12 cm diameter.
Storlek
375gram
Karamellbitar (glukossirap, socker, florsocker) vatten. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLKPRODUKTER.
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk och laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1639 kJ |
Energi | 392 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 98 g |
- Varav sockerarter | 98 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i 10°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Femtorp AB
Org.nr: 556604-9622
Per 100g portion innehåller Flamberingssocker Karamell 98g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Flamberingssocker Karamell är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Flamberingssocker Karamell innehålla spår av följande allergener: mjölk och laktos.
Du kan kontakta Femtorp AB på följande sätt: Telefon: 040-94 90 00. E-post: info@femtorp.se. Adress: Travbanegatan 3, 213 77 Malmö.