Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Snacks
  4. Nötter
  5. Yoghurt
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Snacks/
  4. Nötter/
  5. Yoghurt

Yoghurt

Eat Natural

Glutenfritt, härligt mellanmål som passar alla.

Storlek

50gram

Yoghurt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Yoghurtöverdrag 30% (palmkärneolja, socker, vassle (MJÖLK), torkad yoghurt (MJÖLK), emulgeringsmedel; solroslecitin), torkad aprikos 17%, MANDEL 12%, riven kokos 12%, stärkelsesirap, puffat ris (ris, socker), honung

Allergeninformation för Yoghurt

Jordnötter (Kan innehålla)
Mandel(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1926 kJ
Energi462 kcal
Fett25.6 g
- Varav mättat fett16.8 g
Kolhydrat38.8 g
- Varav sockerarter17.6 g
Protein7 g
Salt0.08 g
Fiber5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 210 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Storbritannien

Företag

bry dig ab

Org.nr: 556372-4334

Kontakt

Frihamnen, magasin 6

115 56 Stockholm

Tel: 08-446 08 02

info@brydig.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Yoghurt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Yoghurt?

I en portion på 100g finns det 7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Yoghurt?

Per 100g portion innehåller Yoghurt 38.8g kolhydrater tillsammans med 25.6g fett.

Allergener

Innehåller Yoghurt några allergener?

Yoghurt innehåller följande allergener: mandel och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Yoghurt?

På grund av tillverkningsprocessen kan Yoghurt innehålla spår av följande allergener: jordnötter , sesamfrön och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Yoghurt?

Du kan kontakta bry dig ab på följande sätt: Telefon: 08-446 08 02. E-post: info@brydig.se. Adress: Frihamnen, magasin 6, 115 56 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter