Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Kolonial/Speceri
  3. Snacks
  4. Nötter
  5. Protein
  1. Livsmedel/
  2. Kolonial/Speceri/
  3. Snacks/
  4. Nötter/
  5. Protein

Protein

Eat Natural

Glutenfritt, härligt mellanmål som passar alla.

Storlek

45gram

Protein

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

JORDNÖT/PEANØTTER 45%, glukossirap, mörk choklad 12% (kakaomassa, socker, druvsocker, emulgeringsmedel: SOJA-lecitin), SOJA-proteinkrisp 8%, riven kokos 8%, honung, puffat ris (ris, socker), kakaopulver, salt.

Allergeninformation för Protein

Jordnötter (Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller jordnötter och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi2082 kJ
Energi477 kcal
Fett29.5 g
- Varav mättat fett10.4 g
Kolhydrat31 g
- Varav sockerarter21.7 g
Protein22 g
Salt0.53 g
Fiber6.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.

Förvaringstemperatur

5°C till 25°C

Total hållbarhet

Upp till 210 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Storbritannien

Företag

bry dig ab

Org.nr: 556372-4334

Kontakt

Frihamnen, magasin 6

115 56 Stockholm

Tel: 08-446 08 02

info@brydig.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Protein

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Protein?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Protein?

Per 100g portion innehåller Protein 31g kolhydrater tillsammans med 29.5g fett.

Allergener

Innehåller Protein några allergener?

Protein innehåller följande allergener: jordnötter och sojabönor.

Vilka allergener kan finnas i spår i Protein?

På grund av tillverkningsprocessen kan Protein innehålla spår av följande allergener: mjölk, nötter och sesamfrön.

Vem kan jag kontakta angående Protein?

Du kan kontakta bry dig ab på följande sätt: Telefon: 08-446 08 02. E-post: info@brydig.se. Adress: Frihamnen, magasin 6, 115 56 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter