Druvan® Dijonsenap är ett smakfullt hantverk. Syra och hetta hittar perfekt balans i denna kraftfulla smaksättare. Stenkvarnarna som krossar senapsfröna ställs in för hand beroende på vilken senap som ska tillverkas. Gula och bruna senapsfrön krossas för att lyfta fram inneboende smaker. De blandas sedan med vatten, socker, ättika, salt och olika kryddor. Varje senapssort har sitt eget recept och sin individuella smak. Senapsmästaren är med andra ord den viktigaste ingrediensen i en god senap, skulle man kunna säga.
Storlek
3000gram
Vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (KALIUMDISULFIT)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 600 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 6.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
O. Kavli AB
Org.nr: 556039-4081
I en portion på 100g finns det 7.2g protein.
Per 100g portion innehåller Dijonsenap 1.8g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Dijonsenap innehåller följande allergener: svaveldioxid eller sulfit och senap.
Dijonsenap tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta O. Kavli AB på följande sätt: Telefon: 08-727 05 00. E-post: kavli@kavli.se. Adress: Box 30, 125 21 Älvsjö.