- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Senaps- och tomatprodukter
- Senap/Senapspulver
- Dijonsenap
Dijonsenap
Ljus dijonsenap
Storlek
1000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, SENAPSKORN, vinäger, salt, citronsyra, konserveringsmedel: kaliumdisulfit.
Allergeninformation för Dijonsenap
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller senap och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 622 kJ |
Energi | 149 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 0.77 g |
Kolhydrat | 1.8 g |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 6.1 g |
Fiber | 4.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 4°C till 22°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 22°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Dijonsenap
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Dijonsenap?
I en portion på 100g finns det 7.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Dijonsenap?
Per 100g portion innehåller Dijonsenap 1.8g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Allergener
Innehåller Dijonsenap några allergener?
Dijonsenap innehåller följande allergener: senap och svaveldioxid eller sulfit.
Vilka allergener kan finnas i spår i Dijonsenap?
Dijonsenap tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Dijonsenap?
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.