Läcker sås som är både fyllig och krämig och laddad med svampsmak! Snabb och enkel att göra och passar utmärkt till kött och är riktigt god i pasta rätter. Såsen är glutenfri, värmestabil och passar bra till ovo-lakto vegetarianer.
Storlek
3000gram
Maltodextrin, modifierad stärkelse, palmfett, karl johan svamp 6,9%, salt, MJÖLKSOCKER, socker, jästextrakt, stärkelse, champinjonextrakt 2,1%, arom (med bl.a. MJÖLK), solrosolja, MJÖLKPROTEIN, lök, örter (persilja, timjan), lökextrakt, gurkmeja, vitvinsextrakt, syra (citronsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1811 kJ |
Energi | 432 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 9.2 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 7.2 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 5 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i 15°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
15°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Schweiz
Företag
Unilever Food Solutions Sverige
Org.nr: 556011-6146
I en portion på 100g finns det 6.1g protein.
Per 100g portion innehåller Skogssvampsås 63g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Skogssvampsås innehåller följande allergener: mjölk och svaveldioxid eller sulfit.
Skogssvampsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Unilever Food Solutions Sverige på följande sätt: Telefon: 08-619 95 00. E-post: ufssupport.se@unilever.com. Adress: Postboks 706, DK-2770 Kastrup.