Storlek
180gram
Tryffeljuice (vatten, Tuber aestivum Vittad.), solrosolja, ängssvamp (Agaricus bisporus), basilika 8%, Parmigiano Reggiano SUB (mjölk, salt, löpe) 5%, extra virgin olivolja 5%, modifierad stärkelse, hackad sommar Tryffel (Tuber aestivum Vittad. - ursprung EU) 3%, naturliga smaker, cashewnötter nötter 2%,), vassleprotein, emulgeringsmedel: solroslecitin, salt, socker, aromer. Det kan innehålla spår eller sporer av släktet Tuber spp.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där vete, ägg, fisk, jordnötter , sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid eller sulfit, lupin och blötdjur hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1061 kJ |
Energi | 254 kcal |
Fett | 24.2 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 4.5 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.52 g |
Fiber | 0.6 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Truffle Genovese Pesto 4.5g kolhydrater tillsammans med 24.2g fett.
Truffle Genovese Pesto innehåller följande allergener: mjölk och nötter.
På grund av tillverkningsprocessen kan Truffle Genovese Pesto innehålla spår av följande allergener: vete, ägg, fisk, jordnötter , sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid eller sulfit, lupin och blötdjur.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.