Storlek
180gram
Tryffeljuice (vatten, Tuber aestivum Vittad.), färsk grädde, solrosolja, mjölk, Parmigiano Reggiano SUB (mjölk, salt, löpe) 5 %, modifierad stärkelse, hackad sommartryffel (Tuber aestivum Vittad. – ursprung EU) 3 %, smör, ängssvamp (Agaricus bisporus), extra virgin olivolja, vassleprotein, salt, naturliga smakämnen, emulgeringsmedel: solroslecitin, peppar. Den kan innehålla spår eller sporer av släktet Tuber spp.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, vete, ägg, fisk, jordnötter , sojabönor, selleri, senap, svaveldioxid eller sulfit och blötdjur hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1031 kJ |
Energi | 246 kcal |
Fett | 24.4 g |
- Varav mättat fett | 11.3 g |
Kolhydrat | 4.1 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 2.6 g |
Salt | 0.95 g |
Fiber | 0.2 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 2.6g protein.
Per 100g portion innehåller Truffle & Cheese 4.1g kolhydrater tillsammans med 24.4g fett.
Truffle & Cheese innehåller allergenet mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Truffle & Cheese innehålla spår av följande allergener: nötter, vete, ägg, fisk, jordnötter , sojabönor, selleri, senap, svaveldioxid eller sulfit och blötdjur.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.