Pesto alla Genovese från Barilla är en grön pestosås gjord på de allra finaste ingredienserna från Italien. Basilikapesto passar lika bra som pastasås, tillbehör och smaksättare till både varma och kalla rätter. Pesto med basilika för dessutom med sig en fräschör och arom som för tankarna till sommarvärme och grönska. Kombinationen av väldoftande basilika och smakrik pecorino-ost ger därför en sensation av dofter och smaker som lyfter varje rätt.
Storlek
500gram
solrosolja, basilika 30%, CASHEWNÖTTER, Grana Padano ost - SUB (MJÖLK, lysozym från ÄGG) 4,5%, VASSLE, jungfruolja extra, salt, Pecorino Romano fårost SUB 1,2% (FÅRMJÖLK), socker, AROMER (MJÖLK), surhetsreglerande medel: mjölksyra, vitlök. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2144 kJ |
Energi | 520 kcal |
Fett | 52 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 7 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst 25°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 25°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Pesto Genovese 7g kolhydrater tillsammans med 52g fett.
Pesto Genovese innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pesto Genovese innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .