INGREDIENSER: solrosolja / solsikkeolje / solsikkeolie 44,5%, basilika / basilikum 30%, cashewnötter / cashewnøtter / cashewnødder, Grana Padano-ost SUB / BOB 4,5%, (lysozym från ägg / lysozym fra egg / lysozym af æg), vasslepulver / mysepulver / vallepulver, salt, Pecorino Romano-ost SUB / BOB 1,2%, socker / sukker, jungfruolja extra / ekstra jomfruolje / ekstra jomfruolje 1%, basil extrakt / basilikum ekstrakt, naturliga aromer (mjölk) / naturlige aromaer (melk) / naturlige aromaer (mælk), vitlök / hvitløk / hvidløg, kärnmjölkspulver (mjölk) / kjernemelkspulver (melk) / kærnemælkspulver (mælk), surhetsreglerande medel: mjölksyra / surhetsregulerende middel: melkesyre / surhedsregulerende middel: mælkesyre. Kan innehålla spår av andra nötter / Kan inneholde spor av andre nøtter / Kan indeholde spor af andre nødder.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2119 kJ |
Energi | 514 kcal |
Fett | 52 g |
- Varav mättat fett | 5.5 g |
Kolhydrat | 5.5 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Pesto alla Genoves 5.5g kolhydrater tillsammans med 52g fett.
Pesto alla Genoves innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pesto alla Genoves innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Barilla Sverige AB på följande sätt: Telefon: 08-470 76 00. E-post: info@wasabrod.se. Adress: Box 6722 , 133 85 Stockholm .