Storlek
980gram
Ingredienser: Solrosolja, italiensk basilika 25%, CASHEWNÖTTER, olivolja, Grana Padano-OST SUB 4% (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel: E1105 (ÄGGlysozym)) modifierad potatisstärkelse, salt, pinjenötter, vegetabiliska fibrer, vitlök, peppar, surhetsreglerande medel: E270, antioxidationsmedel: E300. Kan innehålla spår av andra slags NÖTTER. Kan i ytterst sällsynta fall innehålla små skalbitar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk, nötter och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, valnöt och jordnötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2314 kJ |
Energi | 561 kcal |
Fett | 56 g |
- Varav mättat fett | 7.1 g |
Kolhydrat | 8 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 3.3 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pesto 8g kolhydrater tillsammans med 56g fett.
Pesto innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk, nötter och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pesto innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, valnöt och jordnötter .
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.