Gaia premium pesto med 25% färsk basilika, olivolja, solrosolja, Grana Padano, cashewnötter och pinjenötter. God som den är eller i pasta rätter.
Storlek
1500gram

Ingredienser: Solrosolja, italiensk basilika 25%, CASHEWNÖTTER, olivolja, Grana Padano-OST SUB 4 % (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel: E1105 (ÄGGlysozym)), modifierad potatisstärkelse, salt, pinjenötter, vegetabiliska fibrer, vitlök, peppar, surhetsreglerande medel: E270, antioxidationsmedel: E300, konserveringsmedel: E202. Kan innehålla spår av JORDNÖTTER och andra slags NÖTTER. Kan i ytterst sällsynta fall innehålla små skalbitar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk, nötter och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 2314 kJ |
| Energi | 561 kcal |
| Fett | 56 g |
| - Varav mättat fett | 7.1 g |
| Kolhydrat | 8 g |
| - Varav sockerarter | 0.1 g |
| Protein | 5.2 g |
| Salt | 3.3 g |
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pesto 8g kolhydrater tillsammans med 56g fett.
Pesto innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk, nötter och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pesto innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.