- Livsmedel
- Kolonial/Speceri
- Såser, huvudrätts-
- Såser, pasta
- Pesto
Pesto
Gaia premium pesto med 25% färsk basilika, olivolja, solrosolja, Grana Padano, cashewnötter och pinjenötter. God som den är eller i pasta rätter.
Storlek
1500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: Solrosolja, italiensk basilika 25%, CASHEWNÖTTER, olivolja, Grana Padano-OST SUB 4 % (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel: E1105 (ÄGGlysozym)), modifierad potatisstärkelse, salt, pinjenötter, vegetabiliska fibrer, vitlök, peppar, surhetsreglerande medel: E270, antioxidationsmedel: E300, konserveringsmedel: E202. Kan innehålla spår av JORDNÖTTER och andra slags NÖTTER. Kan i ytterst sällsynta fall innehålla små skalbitar.
Allergeninformation för Pesto
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, mjölk, nötter och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2314 kJ |
Energi | 561 kcal |
Fett | 56 g |
- Varav mättat fett | 7.1 g |
Kolhydrat | 8 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 3.3 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 8°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
8°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Italien
Företag
Di Luca & Di Luca AB
Org.nr: 556459-2078
Vanliga frågor om Pesto
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Pesto?
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pesto?
Per 100g portion innehåller Pesto 8g kolhydrater tillsammans med 56g fett.
Allergener
Innehåller Pesto några allergener?
Pesto innehåller följande allergener: cashewnöt, mjölk, nötter och ägg.
Vilka allergener kan finnas i spår i Pesto?
På grund av tillverkningsprocessen kan Pesto innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, makadamianöt, mandel, paranöt, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Vem kan jag kontakta angående Pesto?
Du kan kontakta Di Luca & Di Luca AB på följande sätt: Telefon: 08-556 942 00. E-post: info@zeta.nu. Adress: Alsnögatan 11 7tr, 116 44 Stockholm.