Pastasås med tryffel och Karl-Johan-svamp som är utmärkt till nykokt pasta eller som smaksättare i soppor och andra rätter. Såsen är färdig att användas och ger en fyllig och balanserad smak som passar bra till både vardag och fest.
Storlek
950gram
Champinjoner (Agaricus bisporus - ursprung EU) 40%, tryffeljuice (vatten, Tuber aestivum Vittad.), solrosolja, karljohansvamp (Boletus edulis och besläktad grupp - ursprung EU) 5%, modifierad stärkelse, hackad sommartryffel (Tuber aestivum Vittad. - ursprung EU) 3%, olivolja extra virgin, vegetabilisk fiber, naturlig arom, emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), salt, persilja, peppar, aromer. Den kan innehålla spår eller sporer av släktet Tuber spp. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 952 kJ |
Energi | 228 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 2.8 g |
Kolhydrat | 2.7 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 1.8 g |
Salt | 0.7 g |
Fiber | 1.4 g |
Förvaras i 5°C till 20°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 20°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 1.8g protein.
Per 100g portion innehåller Pastasås tryffel och Karl-Johan 2.7g kolhydrater tillsammans med 23g fett.