Rödvinssås är en klassisk sås som med balanserad syra. Såsen är gjord av kockar för kockar med rödvin, mirepoix, kalvben. Rödvinssåsen kan serveras som den är eller smaksättas efterbehov: Bordelaisesås med oxmärg, Bouf Bourguignon såserna kan varieras efter tycke & smak och tillfälle. Servera såsen till alla typer av produkter; Rostade grönsaker, fågel, lamm, fläsk & nöt eller varför inte servera ett glas kylt rödvin till fisken med rödvinssås och brunoise skurna grönsaker.
Storlek
1000milliliter
Rödvin (vatten, rödvin, sherry, salt, peppararom, alkohol, innehåller SULFITER), vatten, färsk gul lök, kalvfond (vatten, salt, arom, köttextrakt, modifierad potatisstärkelse, syra: mjölksyra, kaliumsorbat (E202)), SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, salt), tomatpuré, rapsolja, collorit ( sockerkulör(E150c), vatten, salt), salt, kryddor, xantangummi, kaliumsorbat(E202), VETEstärkelse med en glutenhalt under 20ppm
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 140.7 kJ |
Energi | 33.7 kcal |
Fett | 0.4 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 2.8 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 0.7 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Haugen-Gruppen AB
Org.nr: 556481-5800
I en portion på 100g finns det 0.7g protein.
Per 100g portion innehåller Rödvinssås 1 L 2.8g kolhydrater tillsammans med 0.4g fett.
Rödvinssås 1 L innehåller följande allergener: sojabönor, svaveldioxid eller sulfit och vete.
Rödvinssås 1 L tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Haugen-Gruppen AB på följande sätt: Telefon: 011-362900. E-post: info@haugen-gruppen.se. Adress: Box 185, 601 03 Norrköping.