Storlek
2600gram

Paprika, vatten, socker, sojabönpasta (sojabönor, vetemjöl, vatten, salt), smakförstärkare (E621), ingefära, plommon, modifierad majsstärkelse, lök, chilipeppar, salt 1,5%, vitlök, ättika, mandarin, syra (citronsyra E330), konserveringsmedel (E202, E211).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 397 kJ |
| Energi | 95 kcal |
| Fett | 1.3 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 19.1 g |
| - Varav sockerarter | 13 g |
| Protein | 1.3 g |
| Salt | 4.5 g |
Förvaras i 1°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Param Para AB
Org.nr: 556518-1723
I en portion på 100g finns det 1.3g protein.
Per 100g portion innehåller Penang Chili Sauce 19.1g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Penang Chili Sauce innehåller allergenet sojabönor.
Penang Chili Sauce tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Param Para AB på följande sätt: Telefon: 08-98 68 70. Adress: Prästkragens väg 9, 132 45 Saltsjö Boo.