HET KEBABSÅS Kebabsåsen för dig som gillar lite drag! En kombo av de två bästa såserna i kebabköket – vit och röd kebabsås. Ringla och njut! Såsen tillagas i vår egen lilla såsfabrik i byn Fågelmara i Blekinge. Självklart utan konstgjorda aromer, färgämnen eller konserveringsmedel. Det är vi stolta över!
Storlek
335milliliter
Rapsolja, vatten, socker, ÄGGula, paprikapuré, salt, SENAPsfrö, spiskummin, ättika, vitvinsvinäger, majsstärkelse, kryddor (bl.a. vitlök, jalapeño, habanero), kryddextrakt, syra (citronsyra), naturlig arom, förtjockningsmedel (xantangummi).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2031 kJ |
Energi | 485 kcal |
Fett | 51 g |
- Varav mättat fett | 3.7 g |
Kolhydrat | 4.5 g |
- Varav sockerarter | 2.9 g |
Protein | 1.2 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 1.2g protein.
Per 100g portion innehåller Het Kebabsås 4.5g kolhydrater tillsammans med 51g fett.
Het Kebabsås innehåller följande allergener: ägg och senap.
Het Kebabsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.