Fisksås är en av världens äldsta smaksättare och står för både salt och umami i asiatisk matlagning. Santa Maria Fish Sauce passar till wok, stekta nudlar, nudelsallad. Det är även vanligt att späda fisksås med lite vinäger och Thai Sweet Chili-sås för en utmärkt dipp till vietnamesiska vårrullar. • Fisksås med balanserad sälta till thai, wok, nudlar, nudelsallad m.m
Storlek
700milliliter
Ansjovisextrakt (FISK) (60%), salt, socker, surhetsreglerande medel (citronsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 193 kJ |
Energi | 46 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 3 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 6 g |
Salt | 22 g |
Fiber | 0 g |
Förvaras i 5°C till 25°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
5°C till 25°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Thailand
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Fish Sauce 3g kolhydrater tillsammans med 0g fett.
Fish Sauce innehåller allergenet fisk.
Fish Sauce tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Santa Maria AB på följande sätt: Telefon: 031-67 42 00. E-post: productdata@santamaria.se. Adress: Box 63, 431 21 Mölndal.