Jasminris

Sevan

Jasminris är vanligt förekommande i det asiatiska och orientaliska köket. Det är klibbigt och går därför fint att äta med pinnar. Jasminris ska kokas försiktigt, gärna ångkokas, för att riset ska få den rätta klibbigheten utan att bli mosigt. När du känner den unika doften och de mjuka riskornen, kommer du att förstå varför detta ris är så uppskattat, och varför det skiljer sig från andra rissorter!

Storlek

5000gram

Jasminris

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Jasminris.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1453 kJ
Energi346 kcal
Fett0.5 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat81 g
- Varav sockerarter0 g
Protein6 g
Salt0.02 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 720 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Thailand

Företag

Sevan AB

Org.nr: 556348-0085

Kontakt

Metallvägen 59

195 72 Rosersberg

Tel: 08-546 070 00

kundservice@sevan.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Jasminris

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Jasminris?

I en portion på 100g finns det 6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Jasminris?

Per 100g portion innehåller Jasminris 81g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.