Jasminris är vanligt förekommande i det asiatiska och orientaliska köket. Det är klibbigt och går därför fint att äta med pinnar. Jasminris ska kokas försiktigt, gärna ångkokas, för att riset ska få den rätta klibbigheten utan att bli mosigt. När du känner den unika doften och de mjuka riskornen, kommer du att förstå varför detta ris är så uppskattat, och varför det skiljer sig från andra rissorter!
Storlek
5000gram
Ingredienser: Jasminris.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1453 kJ |
Energi | 346 kcal |
Fett | 0.5 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 81 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.02 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Thailand
Företag
Sevan AB
Org.nr: 556348-0085
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Jasminris 81g kolhydrater tillsammans med 0.5g fett.