Pasta Tagliatelle Glutenfri från Barilla är en bandpasta från Italien i ett nytt glutenfritt format. Tagliatelle är en lång och tunn pasta i knyten som är lätta att använda till all typ av matlagning. Pasta med majs- och rismjöl ger en naturligt glutenfri pasta men den har dock samma goda smak och al dente-konsistens som vanlig pasta. Det gör att alla som vill njuta av god pasta utan gluten kan göra det.
Storlek
300gram
vitt majsmjöl (60%), gult majsmjöl (29,5%), brunt rismjöl (10%), vatten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1540 kJ |
Energi | 363 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 79.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 6.9 g |
Salt | 0.002 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Barilla Sverige AB
Org.nr: 556518-4503
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Tagliatelle GF 79.6g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.